En dag med Tassen

En riktigt sliten Therese är alldeles strax påväg till sängen efter en hektisk vecka med packning, 80-talsfest och  tredagar-konferens.

Hennes lillasyster MerryBerry vann igår förstapris bestående av en lp med Pernilla Wahlgren för en god insats i talangjakten och Therese är omåttligt stolt och nöjd och skakade loss sjungandes på låten We are family, skrattandes och pekandes.

Hennes morgon påbörjades med nysattacker i ett rum man inte kan andas i, där fönstret inte går att öppna och där tio flickor spenderat tre nätter. Uppstigen använde hon flitigt många tysta minuter för att få sömnen ur ögonen och sedan bar det iväg till diskningen. En ångbastu i två timmar - vilket det i sanning var - kan göra även den piggaste människa helt färdig, Therese var inte den människan idag men lyckades ändå lämna skolköket med humöret i behåll.

Hemkommen på eftermiddagen lämnade hon väskorna i farstun, och där får de stanna över natten. Själv har hon tappat bort (och återfunnit) sitt kommunikationsmedel, träffat gamla vänner och ätit en festmåltid med far och bror. Dessa tu tog kvällen ett steg längre och satte sig för att titta på Dirty Harry. Då kände Therese att timman var slagen; hon kastar in handduken och säger nu godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0