Det är korgar och inte kundvagnar som gäller!!!!

Tåstrumpor ät inte att rekommendera om du försovit dig 1½ timma, börjat jobbet om 20 miunter och har en halvtimmas resväg :S
Ja, så kan jag nog samanfatta min morgon... Tack Maria för färdfrukost i vilket fall som helst :)
By the  way, hon som inte är min chef men ändå lite boss över mig var bara arg i 2 timmar så jag överlevde trots allt ;) 

Förövrigt har orden "korgcompetition"  kommit in i mitt liv :) Och trots att evve inte ville bidra trots att jag sa att det var tävling på liv och död och att jag höll på att förlora så vann jag stort :D För i ärlighetens namn så ledde jag mycket hela tiden, men vad är spänningen i det? Och min konkurrent är ju trots allt bara barnet när det gäller att sitta i kassan ;) Bättre lycka nästa gång JJ (jobbarkompis-Joel) Nästa gång ska vi ha regler. Men jag kommer klara det även utan att fuska :D Och dessutom fuskade jag nite för vi hade inga regler.

Girlielicious-ligan somnade förövrgit stax efter tre och det var varmt och skönt.
Mia-Maria tycker om att bli kramad och Evelina-fina gilar att kramas. Jag tycker om både och så jag låg i mitten :)

Nu kom min mamma in och skrattde åt mig så hon grät :( Och allt jag sa när hon höll fram en lapp som jag skulle slängt och skulle klaga på mig var "men jag ahr i alla fall börjat slänga den". Vad var det roliga??? :(

Ikväll blir det girlnight återigen, hemma hos Emmy :)

Girlie-licious dag till tusen <3

Igår när jag la mig var jag fullt och fast bestämd att det var en springrunda som skulle få börja dagen idag.
När jag vaknade imorses och regnet vräkte ner klockan 8 på morgonen bestämde jag något helt annat och somnade om.
Klockan 10 däremot när jag gick upp och hade lagom tid att klara det jag skulle innan Mia-Maria kom sken solen (okej en stark överdrift, men det var uppehåll) och hur bra kändes samvetet då undrar jag bara.
Nej jag tänkte att har man bestämt något så har man, så det var bara att dra på sig joggingkläderna och lita på att allt skulle gå fort.
När jag kom ner i köket dock, (taggad till tusen, och det på fullt allvar) började regnet ösa ner igen. Och jag tänkte att jag nog skulle dö om jag gick ut.
Jag var arg.

Mia-Maria kom, och trots att jag inte sprungit, var jag inte klar på långa vägar... Men hon är en bra vän som väntade tålmodigt. Det gjorde även Evve (det var till henne vi skulle) och hon bor i ett av dom nya husen vid sjön och det var typ det finsate vi sett :) Inomhus alltså...

Efter lunch gick vi till teamsportia för jag skulle äntligen köpa sånna där skor på hjul så vi kan åka runt jag och alla mina vänner :) Inlines hajk är det som ligger högst på prioritetslistan just nu!

Sedan, hör och häpna, gjorde jag något MYCKET mycket konstigt. Jag gick med i en sportklubb, ja alltså inte ett fotbollslag eller nåt tack gode gud, men jag skaffade ett klubbkort i en sportaffär. DET är helt otroligt. Men som ni märker börjar jag härmed ett nytt liv. Kanske håller det i 2 veckor...

På mitt jobb där jag jobbar med massor av trevliga människor var det yp den bästa dagen sen jag började jobba där. Och alla får fritt gissa varför men min mun är förseglad. Och för första gången på mycket länge känner jag att skrattmusklerna jobbat ordenligt :D

Nu kom Mia-Maria och Evve upp till mig, eller till andra våning i Marias hus för här är vi på tjejkväll. Vi vaxar, äter godis, bakar scones, kollar tjejfilmer, färgar hår, provar sminkningar och målar naglar. Allt som fattas är ansiktsmaskerna, då skulle vi vara riktigt girlie-licious, men ack vi snubblade på mållinjen.

Innan lovade jag mina vänner att skriva något sött om dem för de ville det, så här kommer det alldeles spontant och äkta ;P: Jag tycker om Evelina-fina och Mia-Maria massvis. Ungefär lika mycket som jag kommer äta godis ikväll. Det är mycket vill jag lova!

Min vän tycker jag förresten ska komma hem. För när min vän kommer hem vill jag träffa min vän. Jag och vännerna har fixat och trixat, det kommer bli bra :D

Girlie-licious-ligan går nu vidare med tjejkvällen: Filmen "Material girls" kommer nu :D

Over and out  


Dagen efter dagen med regnet.

Hej alla glada :)

Idag har jag jobbat heeeela långa dagen. Jag har jobbat tillräckligt mycket för en hel vecka om man tänker efter, men det tänker jag inte göra för jag har haft en bra dag!

Den har bestått av att hoppa (jag menar det nästan bokstavligt) på Mia-Maria för att få henne ur sängen.
Äta mat, som stod på en bricka som min pappa gjort i ordning (gulle-han) i bilen påväg från mitt jobb till mitt nästa jobb.
Jag blev skrämd till döds av någon jag trodde var min vän :P (hrmm..HOOF!) Men Maria lugnade och sa att det bara var ett tomt hot, tack gode Gud för det!
Jag har blivit varnad av en lärare. och han menade på fullaste att jag kommer bli kvar på min ICA affär i resten av livet :(
En annan lärare har förolämpat mig idag 
Jag tror lärare förföljer mig! 
Den tredje och sista (OK egentligen första) läraren, förutom pappan, som jag mött idag förgyllde åtminsone min dag! Tack Anna för det! Hon avstod tillochmed för självscanningen för min skull, vilket hjärtegull <3

Egentligen borde jag skriva om allt som hände igår, men allas vår kära vän Mia-Maria är trött så jag ska gå och natta henne innan hon blir purken ;) Istället tänkte jag lite snabbt hänvisa alla intresserade (om dessa finns??) till hennes blogg där allting redan står förklarat: mmmiia.blogg.se  VIKTIGT! Kom ihåg den, nu när hon ÄNTLIGEN kommit till skott och faktiskt börjat skriva...

Hos Elin var det as-kalas vill jag bara inflika. Och att det inte finns dåligt väder utan bara dåliga kläder vill jag också slå ett slag för. Jag hade dåliga kläder igår, eller bra mestadels, men lite sämre när vi skulle dansa kring den ofantligt stora och omtalade midsommarstången som knappast var längre än mig...

Och samtidigt säga att jag jobbar hela nästa helg så de fina planerna vi gjort upp Maria och jag, de gick i stöpet. Attans. 

Nu är det dags att sova, hon släckte alla lampor så jag skriver i blindo....:S BYE!´

Ps. Ledtrådar om vem som skrivit välkomsttexten på min mobil, mottages fortfarande med glädje!

Midsommar

Tack faniljen Gunnardo för en underbar frukost :)
Jag bara kände att det var det jag skulle öppna med för den var GOD!

Nu så är jag ensam hemma med Pappa Gunnardo, Mia-Maria har gått till jobbet, men hon kommer sen igen.
Under tiden hade jag tänkt göra massa bus, men jag fastnade vid datorn så det får bli en annan gång.

Jag hade också tänkt räkna alla rummen i hennes hus och säga att om man lägger ihop hennes rum och mina rum (alltså våra olika hus) och multiplicerar med 2 så har vi typ lika många rum som kungen för Mia-Marias hus är STORT. Men jag kom bara till 4 rum, sen orkade jag inte längre och då var jag typ nästan halvvägs på bottenvåningen. Jag ska uppdatera en annn gång hur måna dom är.

IGÅR bestämde Emmy Maria och jag att vi skulle vara dom snyggaste på dagens fest. Så det var bara att ge sig ut och plocka hinkvis med blommor. Vi åkte till Mia-Maria och kom (tro det eller ej) fram utan att ha hällt ut vattnet ur hinken :D
Mia-Marias köksgolv occuperades således under två timmar och kransar blev det. Men så fina, njaaa...vi kom fram till att midsommarkrans inte är skiten. Man ser ut som en flodhäst typ. Speciellt om kransen är så häär tjock (mottar med händer och armar) på ena sidan och såhär tunn (mottar mellan tumme och pekfinger) på andra. Men som solskärm fungerar den bra så jag lär behöva den i alla fall, speciellt idag eftersom att vädret är så vackert så jag tror jag spyr.
När Maria och jag vaknade mitt i natten av att jag välte ner sänglampan med dunder och brak och vi upptäckte att det spöregnade blev jag på dåligt humör för jag förstod vad det skulle innebära för årets midsommarfirande, men Maria ler och säger: "Åh det är så skönt att sova när det regnar, det blir så mysigt!" Hon är ju inte alltid smartast, men jag orkade inte ens påpeka... Vad vi glömde var att fönstret var öppet... :S

Mia-Maria bestämde oss för att efter dagens slit var nakendopp det enda som dög. För vi hade kryp som kröp på hela kroppen. Räkan svek och åkte hem, men väldigt bestämda satte vi oss i bilen och for till Sämsjön.
Det är bara det att utan Räkan vid vår sida är vi inte så modiga längre, och vattnet är ju mörkt. Så där stod vi ute på bryggn och försökte trycka in lite mod i varandra.
Therese: Men Maria, jag är ju rädd för vatten!
Maria (som ska trösta): Det är jag också, JÄTTERÄDD, så det gör inget
Mycket modigare blev vi inte...Nej det slutade med att vi tog kläderna i handen och åkte hem igen.

Väl hemma funderade vi på att slå den nakna kocken, för han har väl ändå kläder på sig när han äter. Tror vi, vi har inget bevis. I vilket fall var naken-kvällsmat tanken, men det fungerar inte riktigt. Det känns inte bra. Vi tog på oss kläder.
Istället, för att fortsätta prata om mat, så skulle Mia-Maria förhöra mig på PLU-koderna i mitt kära jobb. 
Gurka? - 4597
Sallad? - 4061
Pinjenötter? - (naturgodis) 1351
... Osv. I ett sista försök att sätta mig på plats säger hon:
OK, men en svår nu då. Svartrötter, kan du det kanske?!  
Svartrötter, får jag bara fråga, VAD är det?????
Där satt hon och bara hittade på, för jag är ganska säker på att ingen någosin kommit på något så korkat som att kalla något så dumt som svartrötter! Det finns ju inte på mitt jobb i alla fall!

Hon sa något mer, men att komma ihåg alla dumheter som hoppar ur munnen på Mia-Maria är som att räkna alla stjärnor på himlen, det vore roligt att försöka men det är omöjligt att lyckas.

IKVÄLL ska det bli dans kring midsommarstången det lovar jag. Vare sig det regnar eller haglar eller om spikar faller från himlen s blir det dans, det ska jag bli man för!

Nu kommer Mia-Maria snart :D

Hemligheter hemligheter...

Idag har jag fått en  utomordentligt tjock uppdraget-bok av maria och lisa som de skrivit  (3 utmaningar som är otroligt krävande) ;)
Men det slutar inte där, ack nej. Det STORA mysteriet kvarstår:
VEM, jag bara undrar, har snott min mobil och i smyg och snabbt som en vessla knappat in ett nytt välkomstmeddelande för att sedan ljudlöst smyga tillbaka den??? Hmm...alla celler i hjärnan på mig knakar av ansträngning.
Det var ett sött meddelande, så någon tycker om mig :)
Men jag vet inte vem :(

Jag har förresten världens bästa jobb just nu, för hela sommaren kan jag sitta och räcka ut tungan åt en person jag känner, OCH få betalt. Snacka om att förena nöje med nöje. Haha

Bror min har varit sötaste sötast men det vill han nog inte veta om så jag säger inte det :)

Tomorrow är det blomplockning hemma hos mig, vi ska ha de finaste kransarna i hela kungariket!!!

Dagens citat:
(Hittat i dagens Aftonbladet)
Du är aldrig mer ensam än om du är i par med fel person

Mia-Maria och jag

Har ni hört talas om Mia-Maria någon gång? Inte? Joho
Hon är den där tjejen som alltid skrattar, som är lika lång som jag är lång och väger lika mycket som jag väger. Hon fyller till och med år på den bästa dagen på året, den 7 februari (min födelsedag) och hon var också så smart att hon började skolan ett år tidigare än alla andra. Hon valde rätt gymnasielinje (samhäll) fast när det gäller inriktning tappade hon lite, Evve och jag vet att ekonomi är det som gäller, men alla gör vi fel ibland.

Mia-Maria och jag vi är vänner och min bror frågade idag när hon hade tänkt att flytta hit, för hon är här ofta :)
Vi brukar hitta på trevliga saker, som att åka inlines utan skydd (och eftersom vi är tjejer och kan göra två saker samtidigt så skickar vi sms också)
Vi flätar flätor och badar vid Skottek.
Vi är båda bäst på volley-boll och går in för spelet som mest när vi är själva, då skulle ni se oss!
Vi äter glass för minst 2 personer var och det händer om och om igen. :S
Vi åker mycket bil och vi gör U-svängar där man inte ska, men hittills har vi inte kört på en enda människa vilket är en stor prestation (även om det varit nära)

För att göra en lång historia kort så är vi kycket duktiga min Maria-vän och jag  och Mia-Maria och jag har inte gjort något dumt idag :) Bara bra.
Fast jag gick in i en vägg i för sig och hon spillde ett glas vatten på duken, men man kan inte begära att allt ska gå bra.

Vi har lagat mat och ätit som aldrig förr. Mat is da shit I tell you. Inte bra.

UPPDRAGET-boken ska påbörjas ikväll Maria, hör du det? Vi ska skriva 10 uppdrag var ikväll.
Men det viktigaste med dagen är ändå att Mia-Maria och jag ska åka till Spanien i augusti. Och massa andra pinglor hoppas vi på med självklart! Lisa är en av dessa. :)Tyvärr följer inte Räkan med för hon är i Cypern och sen tänker hon flytta till Malmö, vilket vi andra tycker är väldigt moget gjort. Inte.

Dagens citat
Boys should never be sent to bed,
They always wake-up one day older
Ur Finding Neverland

Hemma <3

D Day, knappast idag, men trevligt ändå.

Efter en otrolig bilfärd tidigare kom vi tillslut hemmåt (4 kärringstopp på en timma, EMMY HELANDER!!!)

TIMES möttes idag :) Det blev lasagne och den mest magnifika tårta i två lager. Typ som en bröllopstårta man ser i filmer. Det var choklad choklad och choklad, men grädde och jordgubbar på toppen. Bra jobbat Micaela!

Nyhem igårkväll och mys med Emmy, vi fick krypköra hem från Mullsjö i 50 km/h, vägen vägrade visa sig för oss! Attans vad envis den var med det! ;P Och återigen har vi lyckats, det där med att endast köra i en bil, det är ingenting för oss. No no

Färden till Borås i fredags tror jag vi låter förbli ett mysterium, annars vet jag en vän till mig som inte skulle ha sitt körkort längre. Men vi var otroligt duktiga, klara ärende listan utan hjälp. Applåd och jubel :) Vi var duktiga min Maria-vän och jag.

Myggen har förresten ätit upp mig helt och hållet och endast på mitt vänstra smalben har jag som en liten fotlänk dock förhögt upp) med myggbett. Så ni kan ju tänka er, om myggorna har tid att göra mönster på min kropp så lever jag hektiskt för det betyder att jag inte hinner använda mig av myggmedel.  :(

Jag ska sova i min säng inatt, jag har flyttat hem. <3<3<3
Fast jag hr ju bott här hela tiden, det har bara inte märkts så mycket.  Bara varit hemma och duschat och  bytt kläder. Vilket märks, det första jag måste göra nu är att gräva fram min säng under alla kläder. Och imorgon ska jag återinföra ordet "garderob" i mitt vokabulär. Två gånger tänkte jag, så att det säkert stannar kvar :) Smart va?

Snigelstigen

Snigelstigen ja...
Inte hört talas om den??
Du hittar den mellan Nillasväg och Karlslätt.
Hur vet du att du hamnat rätt?
Det är den med TUSEN sniglar på. Och jag skojar inte. Det är knappt en överdrift ens. Jag visste inte var jag skulle sätta mina små och vackra fötter för att inte trampa i massor av äckel. Men jag hoppade glatt fram ändå för jag skulle träffa dagens T.O.P. (TyckaOmPerson) Johanna Jelmbark <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Lika många sniglar som det var på stigen lika många hjärtan vill jag ge til lhenne idag. En räddande ängel!
Tack :D

Kanelbullen bjöd förresten på chokladmuffins när jag hoppat mig tillbaka över snigelstigen till Nillasväg igen. Vilket också var mycket mycket trevligt. Jag har en liten påse med mig hem så den som vill fika med mig imorgon kan titta förbi :) Hmm... Sofia är på Hult..Elin?? ; )

Ajja.. Godnatt alla kära

Räkor och sånt... ;)

WOOOOT! Märkte precis att mitt huvud är totalt precis helt fruktansvärt tomt. Jag är nog den mest trögtänkte personen i hela universum. Ja så måste det vara. För vem kan inte namnet på sin favoritfilm????? Och vem kopplar inte att det är ens favoritfilm i alla fall???? Bara Therese Carlsen kan göra något så förjordat dumt. Det är makalöst.
Förlåt Sofia. Ett STORT förlåt :(

Men det var ju inte det jag skulle säga även om jag känner mig helt tillintetgjord och allt inom mig dog för någon minut sen. Nej för jag skulle berätta om igår och i förrgår som var BRA dagar. Så jag tänker glömma förödmjukelsen för en sekund och berätta nu:

Vi hade kalas för farmot och jag fick träffa sötaste sötaste sötast kusinbarn Nadja 1½. Vi plockade blommor, sprang i vattenspridare, klappade hundar (Ronja och Sessie) och gjorde massa trevliga saker.
Klockan sju var det dax för den ödestigra matchen Ungdomar vs Föräldrar i kyrkan. Platsen var Stjärnvallen och spelarna var många. Första halvlek spelades 2-3 (tror jag) och sedan omförhandlade föräldrarna till att halvera andra halvlek då de var för klena i sommarvärmen. 5-4 målet sköts in av oss ungdomar och då frågar de vad klockan står på, det visar sig att det gått en minut för mycket eftersom halvtimman blivit 15 minuter. Alltså skulle hela matchen avgöras på straffar. Mycket spännande! Simon gjorde mål åt oss yngre, men han var nog den enda (tror jag) Och de gamla gjorde 2... Ack vilken förlust. Men i hjärtat känner vi oss ändå som vinnare :)

Emmy och jag åkte ut till Maria vännen till kvällen och det blev början på Happy Feet (denna underbara film) och nakenbad i Sämsjön. Det stora skämtet var ju de 2 mopederna som vägrade ge upp och som belyste allt med sina strålkastare. Dock för fega för att stanna kvar når vi började gå mot dem.. (Självklart med handdukar påhela tiden)
När vi väl var i vattnet försökte Emmy skapa en klyfta, vilket trots ofantlig ihoptryckning av alla krafter förblev obefintlig och säger jag "Du försöker ju verkligen!" men Maria uppfattar med sin selektiva hörsel: "Dina är ju räkor verkligen!"
-RÄKOR?!? Jodå, visst.  Och humrar och krabbor var också uppe på tablåen den kvällen. Nej tack, jag tror jag har ett bättre ord för min behag!

Gårdagen fylldes av gudstjänst, sol, bad, volleyboll och återigen Happy Feet :) Och jag vet vem vi alltid ska gå hem till innan vi går ner til stranden: Mamma Helander kan det här med fika och solkräm. Yes indeed! Trevlig dag!

Kanelbullen och jag ska strax mötas. Och sedan ska jag lura iväg henne på beachvolleyboll med Evve Maria Emmy och flera. Känn friheten att komma till Skottek klockan halv 8 och vara med! :)
Over and out

Fem personer du möter i himlen

Ursäkta upprepningen från igår, men den här boken är kalas-bra så jag bara måste prata lite om den igen :)


Den vill lära oss fem saker:
1. Ingenting sker av en slump. ALla livsöden är sammanlänkade, det går inte att skilja ett liv från ett annat.
2. Offer är en del av livet. Det är något att sträva efter, inte ångra. Offer kan vara små, de kan vara stora, men  de är aldrig betydelselösa.
3. Förlåtelse. Alla kan få förlåtelse, men man måste även kunna förlåta andra. Människor kommer göra dig besviken, men förlåter man dom blir man samtidigt fri från sin egen besvikelse.
4. Kärleken finns alltid kvar! Den dör inte bara för att livet tar slut. De du älskar finns alltid kvar genom att du älskar dem.
5. Det finns en mening med allt som händer, vare sig man tro att det är bra elelr dåligt så finns det någon som vakar över allt och det som ska hända händer.

Ungefär så...

Det du får i himlen är frid. Inre frid. Och du får veta meningen med ditt liv på jorden.

Små smarta utdrag ur boken:
"Främmande människor", sa Den blå mannen, "är helt enkelt släktingar du inte har lätr känna än."

(Här kommer upprepningen, förlåt men jag MÅSTE)
"Inget liv är bortkastat," sa Den blå mannen. "Det enda som är bortkastat är den tid folk sitter och tror att de är ensamma."

"Det hände att de lade sig ner där i himlen. Men de sov aldrig. Marguerite sa att ibland när man sover på joren drömmer man sin himmel och de drömmarna hjälper till att forma den. Nu fanns det ingen anledning att drömma sådana drömmar längre."

"Förlorad kärlek är fortfarande kärlek."

"Livet måste ta slut någon gång," sa hon. "Men det måste inte kärleken."

There it is. Denna underbara sommarbok om död och livet efter det. Inte riktigt som jag tänkt mig, men det finns en tanke bakom den.
Dags för solen för mig :)
Tjingeliiing

De där tankarna...

Det var så mycket jag tänkte skriva idag.
Jag hade verkligen planen med stora bokstäver uppgjord i huvudet och jag har gått och tänkt på det hela dagen att det var det jag ville skriva.
Men nu känns det bara inte som läge.
Inte alls. För det änns inte sådär i magen som det gjorde innan idag.
Fast det känns inte dåligt. Det känns lika bra. Bara annorlunda. Så jag ska inte skriva det jag tänkte skriva, det sparar jag till en annan dag när det känns just så i magen.
Bra, då var det sagt.

Jag har gjort något jätteordentligt idag. Jag har städat och för det är jag värd en stor applåd så jag sitter här och klappar för mig själv. Hurrar lite gör jag också, för jag var så himla bra på't!

Och så har jag fixat något annat med så det är kirrat och klart :)


Ebba och Saranda och dom har tittar på Pirates idag <3. Det gjorde att jag och Sofia bestämde oss. Vi måste. Vi har sett den, men vi MÅSTE. :)

Dagens citat:
"Inget liv är bortkastat", sa Den blå mannen.
"Det enda som är bortkastat är den tid folk sitter och tror att de är ensamma."

Ur Fem personer du möter i Himlen

Isn't she lovely...

Jag vill:
Sova
Flytta hemifrån
Bada
Leva livet
Titta på solnedgången
Ha en underbar sommar
Baka
Sova igen för jag är massa trött
Och så skulle jag kunna behöva avreagera mig på någon

För det här är en sån dag då ingenting har varit dåligt utan egentligen väldigt bra. Det har varit stimulerande, solen har skint, jag har träffat många människor och alla har varit snälla. Men ändå så har jag tröttat på den här dagen och vill att det ska vara imorgon. För imorgon vet jag är en mycket bra dag :)

Mamma och pappa kommer hem ikväll och jag har redan tröttnat på dom. Och jag har tröttat på mina syskon som jag förövrigt knappt pratat med idag. Jag vill ha en egen lägenhet, där jag bestämmer när det är dags att sova, när det är dags att städa, laga mat, äta, ha gäster och skröpa ner. När jag bestämmer när det ska vara tyt och när det ska skallra i väggarna av musik. När jag bestämmer vilken kväll det är film som gäller och att sitta i soffan med varm choklad. Och när det är jag och ingen annan som rotar runt i man garderob och när jag slipper bli arg för att någon gör tvärt emot vad jag säger. För i min lägenhet bestämmer jag och bara jag. Och i tanken har jag redan flyttat. Dumma dumma hus. Dumma dumma människor. Dumma dumma måsten. Dumma dumma känna sig liten. Det räcker nu, OK? Jag är typ vuxen. Tillräckligt vuxen.

Sen så har jag inte fått något svar heller och mitt mejl var ju jättejätte viktigt. Och jag ahr massor kvar att göra. Men imorgon. Ljuva imorgon :) Då ska jag ha roligt. Påriktigt! Till dess tänker jag sitta och sura. För är man trött så blir man sur.

Tur att det är kväll och dagen snart är slut. Jag tänker vänta här på 12slaget och se hur allting blir bättre och bättre. Eller så går jag och bakar muffins i mitt kök. Det är frågan...

Än en gång...

Är det inte typiskt? Vädret förföljer mig. Det dåliga vädret. Varje gång vi ska grilla regnar det, och dagen efter är det alltid solsken. Men sol i hjärtat är ju det som räknas och kul har vi ändå så varför bry sig om lite vatten??
Men i vilket fall...
första gången blev tillflykten en altan under tak, andra gången grillade vi bara maschmallows snabbt och gick hem till folket som bor brevid kyrkan. Tredje gången gillt kände vi igår (bio räknas inte) men vi lagade tacos istället när han som sitter där uppe och bestämmer över vädret beslöt att ge oss ett sista aprilskämt fast det redan är juni. Ja, inomhus alltså. Men maschmallows måste man ha i alla fall så det fick bli över brödrosten nu vid frukostbordet :)

Igår var i varje fall trevligt, men vi tycks bli färre och färre trots våra ansträngninar. Folk flyger till London hur som helst och vissa blir sjuka utan att fråga. Och andra har ju ingen giltig anledning, men vi tycker om dom ändå och ger dom ännu en chans, vi är så storsinta. Och med "vi" så menar jag alla dem som sov i mina föräldras säng föregående natt. Eller snarare denna morgon.

Nu när alla har åkt ifrån mig så känns det lite tomt, funderade ett tag på att väcka kära bror, men med tanke på morgonhumör så njaaa...det känns sådär lockande.
Min mormor har ringt. Min faster har ringt. Min farbror har ringt. Och alla ville de prata om/med min kära mor och far. Men livet går vidare, man kan inte alltid vara i centrum. Istället ska jag snart sätta mig på tåget och drömma mig bort. Och jag vet precis om vad: SOMMARSOMMARSOMMAR :):):)

Dagboken tittades på förövrigt, vilken film! "Jag letade efter dig coh fann mitt hjärta"

What to do??

Trött stiger man upp ur sängen
Trött går man till skolan
Glad går man i skolan
Glad går man hem från skolan
Trött kommer man hem från skolan
Pigg blir man på kvällen
Död går man och lägger sig.
Och så börjar det om igen...

Jo, så ser mina dagar ut. Nu har jag kartlagt min dygnsrytm.

Ska på barnvälsignelse på söndag, ite nervös inför den där presenten man ska köpa. En4 månaders bebis blir glad för VAD?? Ska ta reda på det till ikväll, sista chansen.

Tina var hemma hos mig igår. Massa andra med, men Tina mest för det är henne jag gillar mer än alla andra :)
Röd i ögat blev hon, vi vet itevarför men vi hoppas att det löste sig.
Annars är det maschmallows som är livet. Helt klart! Och eld och folk som verkligen har skills på det där med grillning, typ med riktigt fins grillspett och grejer. Så ambitiös ska jag också bli!!! Sometime...



Skolan är typ över nu. Skönt. Och grillgänget ska åka p¨å semester ihop, eller hur Lisa? :):):):) Det vore typ det allra bästa någonsin, men Lisa måste börja var med då. Trotsa mor och mammas sambo och inte åka till Stockholmjust idag!!! Ack nej, hon är för vek. Men det blir en annan gång.


Mamman och pappan i mitt hus är i alla fall inte hemma, så det är jag som bestämmer över syster och bror :) Vårdar sjukt barn gör jag också. Jag är så ansvarstagande och duktig :P Mern hon sköter sig själv i för sig. Och städar mitt rum idag gör hon också. Så puss på henne! Saknar lilla sis faktiskt. Leka med mig idag?? :)

MATMATMAT nu. Soppa och smörgås tror jag, jag ska ha smörgås.


RSS 2.0