Oslo in my heart

Jag har nio minuter internettid kvar hær på biblioteket men jag tænkte passa å att berætta att jag fortfrande lever och ær lycklig.
Høsten har gått alldeles før fort samtidigt som den går ack så långsamt. Det finns många pærlor i Oslo, men jag tænkte ge en topp tre:
Att avnjuta en solig lørdagseftermiddag med en bok på en bænk vid Akerhusfæstning och titta ut øver skærgården samtidigt som man hør fåglarna. Vattnet kænns som om det varar førevigt, det har inget minne och det kræver inga svar, det ær bara att koppla av och le.
Att spendera en søndag på marknaden Blå bland hantverk och secondhand, och kanske ta en våffla med hallonsylt.
Eller att promenera i vår størsta, vackraste park med så många mænniskor men samtidigt alldeles så ostørd som man ibland måste få vara. Botaniska hagen.

Samtidigt som jag aldrig vill åka hærifrån så ser jag så mycket fram emot våren. En vår av bøcker och biblioteksbesøk på søndagar. En vår av større bekantskapskrets æn hær. En vår, dær jag ær många erfarenheter rikare oh aldrig varit med sugen på livet æn just nu. Før den kænlan bara væxer - kænslan att livet har børjat.

RSS 2.0