Bio

Pirates igår blev inte alls. Det var slutsålt. Det blev Spiderman 3. Depp saknas helt klart i den filmen :(
Det blev ju inte bätte av att NÅGON brevid mig (jag nämner inte namn) redan sett den och satt och sa vad som skulle hända hela tiden: "Nu smäller det Therese" "Nu kommer det något äckligt" eller om jag kommenterade något: "oj den där var ju inte så vidare cool i för sig" "neee, men vänta litebara, den blir bättre" Men det var trevligt i alla fall!

Maria och jag måste förövrigt lära ss någon gång: man går på toa innan bio, vare sig man behöver eller inte Annars går det icke! Vi fick springa iväg mitt under, framför duken. Piiiinsamt :S

Rundtur till trevliga ställen sedan, vi hälsade på en ishall och en lyktstolpe, den ena mådde bättre än den andra, men båda stod trots allt fortfarande upp. Då kände jag mig inte lika misslyckad :)


En sak till tänkte jag tillägga innan jag slutar: Min kära far och mor åker bort på onsdag till söndag. Yihoooo :D Så då är det bara att titta förbi. Och detta citat tillägnas min broder (som förövrigt klarade sin uppskrivning idag, GRATTIS) om tydligen planerar FÖR MYCKET inför kommande helg:

(ok jg hittade inte just den i min lilla fuskbok, men det lyder typ såhär)
"Livet är det som passerar medan du har fullt upp med att göra planer för det"
Så lev kära bror, planera inte så förbaskat! :P

Tack och hej!

Dagen efter ALLT

Händelserik dag, INTE...
Sofia åkte hem när vi vaknade, eller vi vaknade av att hon skulle hem typ.
Sen pratade jag med Oskar och Mackan, både hade lite svårt att tänka fort.
Men det är lite roligt att någon tar på sig finkläderna (kostym och skjorta) även dagen efter den stora dagen... Jag menar mjukis är ju inte alls skönare, nejnej.
Sen sov jag länge mycket och hårt.
Det är konstigt att jag alltid klär av mig i sömnen.
Fast lite praktikst också det betyder att jag inte behöver göra det innan jag somnar...

Ikväll är det AMD1205 som gäller tror jag, eller FE1202 möjligtvis.
Imorgon?
Det jag tänkt att inte göra ska göras och det jag tänkte att jag skulle göra blir nog inte av tyvärr...
Undrar om det kommer bli av alls något mer? Tack vare en viss person kanske det inte går så bra. Synd.

På måndag vill inte jag gå tillbaka till skolan. Det ska inte Mackan. Det ska inte Maria. Inte Evve. Inte Sara. Inte Alexandra. And so on and so forth. Men jag har ju 362 dagar kvar till min student...Inte att jag har något emot skolan, men jag har något emot att alla andra inte måste gå där. Tur att Elin och Sofia är kvar.

Tänkte lagt in ett dagens citat, men kommer inte på några pessimistiska alls. Så det får vara.

YEAH YEAH YEAH

Exellent ending on a terrible (ojojoj dåligt stavat va??) day! :)
Tänk att dåligt kan bli så bra, snabbare än bra kan bli dåligt.
Min mamma säger att hon läst att inte ens 10 bra saker kan väga upp 1 dålig och att det ligger i människans natur. Innan idag när jag var på mitt andra sätts humör trodde jag det. Men om man gör sin matte ordentligt så stämmer det inte alls längre; 1, 2, 3, 4 bra saker mot 1, 2, 3 dåliga och fortfarande känns det på topp!
Till och med när alla springer runt och kastar vattenballonger för att det är deras sista skoldag eller när de sjunger "VEM VILL GÅ I TVÅAN NU, INGEN! INGEN!!!" rakt i mitt öra, inte ens då känns det illa.
Tänk att jag får vara här och dom får vara här. Den och Den och Den.

Och så tittade vi på dålig film när vädret svek oss nere vid sture badet för andra gången... Grillkvällar utan grillning, jo man tackar ja! fast mashmallows blev det i alla fall :)

Det är studenten imorgon!
Och vi ska sjunga sånger.
Och vi ska dansa.
Och vi ska skratta.
Och vi ska skrika.
Och sen är jag den enda som ska gå tillbaka till skolan...
Too bad liksom...

Jag känner förresten en tjej som tycker om någon som gillar en annan som har känslor för den som är kär i henne. Jo, jag tror det är sant faktiskt.

Nu ska lillasyster coh jag strax gå tillsängs. Vi ska viska och fnissa och fantisera och berätta och sedan ligga sked.
Tack och adjö sov gott

Jag ska bli pirat!

Ja det ska jag banne mig.
Pirates premiären igår natt (23.59-02.51) med Sofia och Elin. Bästa på länge ska jag tala om!
Helt ärligt, dom har inget att ångra i sina liv och kan inte göra folk besvikna för ingen har förväntningar på dem i alla fall. Och jag menar dör de så dör de och känner ju inte av det så noga så bry, nej jag ska bli pirat!

Dock känns det lite att man somnade vid 04 igår... Är ingen ungdom längre tydligen. Vi såg småkillarna från ettan som var på bion (eller ja, Elin och Sofia gjorde) innan idag och enligt uppgift ska dess ha varit pigga och fräscha och då kändes mitt liv lite sämre.
Det var inga problem att gå upp, men OJ när klockan blev två typ. Då var det nära alltså!

Förövrigt var det BALBALBALBAL igår och jag har röstat fram en egen kung och drottning för jag tyckte jag visste det bättre än baldeltagarna : )

Glass blev det också GLASSGLASSGLASSGLASS. En mixad med EXTRA kula och EXTRA dajmkulor. Mumma!!! Tur att jag är så liten och tunn då att jag kan äta sånt. Hmm...Fast det är klart, jag tror inte pirater bryr sig, de borstar ju inte tänderna till exempel, DET var TYDLIGT. (Jag tänker ta med mig min tandborste när jag börja åka ut på havet och grejer, användas ibland, JAA :D)

:)

Ja gissa tre gånger vem som hade sämst morgonhumör idag och åkte hem från skolan den lipsillen: MARIE!!!
HA! Så går det när små barn får vara borta länge hemifrån :P

Jag har pratat med en ny chef idag, min nya. Eller mina nya chefer, trevliga prickar, dom ska ju ge mig penger har jag hört : )

Mammsen har varit en glappkäft idag till mormor och morfar om saker ingen behöver veta, men men... Det jämnade ut sig när morfar snabbt som attan fick åka iväg coh hämta hem mig från min lilla promenad. Jag råkade passera strandpromenaden och där satt några inte alls så trevliga personer med öl i handen och mer i magen som tycker om att följa efter småflickor som jag (OK som MIG) så då ringde jag morfar, en av de två männen i mitt liv (pappa är den andre) och sen tog vi en fika : )

OCH så har vi valt la outfit for bror min inför la grande bac parce que il est un étudiant på  fredag. Det är så härligt att jag är så bra på språk att jag kan blanda friskt och ändå veta precis vadjag menar...Dock ingenting på tyska än, jag kan bara "ich liebe dich" (vilket säkerligen är felstavat) och jag har fortfarande inte pussat rätt groda så jag har ingen att säga det till. Inte för att jag vill ha en tysk, så  den meningen är nog onödig kunskap... :(


Hoppas och tror på solsken imorgon så de små söta
kan slippa bli blöta
när de vandrar på parad
genom vår lilla stad
och att balen sen blir bra
så Alexis (och alla andra)  känner sig go' och gla'.

Det är ju så skönt att ajg är underbart otrolig på allt jag företar mig idag. NOT...

Skrivit ett begravningstal idag till svenskan. Det blev hyfsat, trro jag ska använda det nästa gång någon dör... Hmm...; )

Dax för den stora orangea boken (den är för ful för att nämna vid namn) :(

Såpbubblor kanelbullar och livet

Idag är en sån där dum dag då ingenting ska hända.
En sån dag då man inte vet om det egentligen är värt att kliva ur sängen
Men man gör det i alla fall...

En dag med massor av måsten och avsaknad av roliga inslag.
Till exempel ska jag sitta med goegrafin idag igen. Och jag ska jobba hela eftermiddagen och kvällen. Och jag ska ta reda på massor om studenten, slå in studentpresenter och kolla bussar så att jag kan ta mig till diverse personer på diverse dagar. Men jag vill ju också sluta :( Börja med något nytt. Nu direkt! Det är dax för något annat, jag har gjort det här i 11 år, jag KAN det här nu. Låt mig få leva också.
Min såpbubbla av extatisk lycka som jag levt i de senaste veckorna har spruckit. Nu ser jag annat också.

Min Marie kom hem till mig igen igår efter 3 dagars seglande med massvis av roliga personer och hon hade haft ROLIGT. Igår kände jag att jag också haft roligt när hon var borta, för det har jag ju, men nu känns det ändå sådär. Jag hade velat vara med. :(
Nu är hon i alla fall hemma igen och sover som en liten gris i sin säng. Hon är sötast när hon sover, då säger hon inte så mycket ;D

En bra sak denna hemska dag är i vilket fall att Kanelbullen Saranda (och hennes familj) tittar på ett hus alldeles jätte jättenära mig! :D:D Om hon flyttar dit kan vi dricka te och prata strunt varje dag JÄMT :D Då är ändå lyckan gjord!
Jo det känns lite bättre nu, jag ska börja att bara tänka glada tankar så att allt dumt inte får plats. Och så ska jag göra att den här dagen blir värd att minnas. Kanske genom ett hemligt uppdrag... Hmm...

Dagens citat:
Det finns två sätt att leva;
Det ena är som om inget vore ett mirakel.
Det andra är som om allting vore ett mirakel.
Albert Einstein

Maybe baby

Gissa om jag blev glad för det som trillade in i min brevlåda precis nu idag :D
As kalas, tihi!!

Dagens goda gärning är gjord, eller jag har gjort MASSOR!
Till exempel har jag och Alexis testat hennes balfrisyr, helt sjukt bra kommer det bli! Hon ser ut som en liten älva, eller en sagoprinsessa rent av, sötast i hela vida världen :)

Och så har jag blivit kär också. Kär i hela livet!
Det är som om jag flyger på moln
Som om hela tillvaron är inbäddad av sockervadd, allt är fluffigt och gott
Det är som att äta choklad hela tiden och aldrig få ont i magen
Eller som att åka Balder på Liseberg, det kittlar i magen och är lite läskigt men trots det bara roligt
Eller så skulle man kunna likna det vid att det är mitt hjärta som slår  i spänd förväntan på vad som komma skall, de där första sekundrarna innan Kanonen startar
Som att sitta i en biosalong och verkligen ha spanat in killen brevid sig och undra EXAKT NÄR händerna kommer nudda vid varandra
Man skulle kunna säga att hela livet är som en soluppgång, där stjärnorna och drömmarna precis håller på att gå över i verklighet
Det är precis som att vara alldeles nykär
Och det blev jag som sagt alldeles nyss
Kär i Livet självt
Vilka oändliga möjligheter det erbjuder!
Livet sätter inga gränser
Det ordet finns inte ens med i Livets vokabulär
:D:D:D:D

Nu ska jag göra massor utav geografi, men inte ens det gör att jag är mindre glad!
För första (förmodligen sista) gången kommer jag sitta med den orangea skolboken i knät och bara le.
Le och tänka jätteglada tankar. För det finns bara glada tankar i mig just nu :)

Dagens citat:
"Mannen tror att han väljer kvinnan, men det är nästan alltid tvärt om;
det är kvinnan som väljer den man som ska välja henne"
Paul Géraldy          
Smart va ;)


RSS 2.0